Процедура ідентифікації ювелірних виробів зі вставками з бурштину для митного контролю - Артюх, Тетяна Миколаївна; Почтова, Л. В. (My University, 2007)
В статті викладено процедуру ідентифікації ювелірних виробів зі вставками з бурштину при митному контролі. Визначено критерії, показники, засоби та методи митної ідентифікації.

The paper describes the procedure of identification jewelry with inlays of amber at customs control. Defined criteria, indicators, tools and methods of customs identification.
Keywords: процедура; митна ідентифікація; ювелірні вироби; янтар; митний контроль; procedure; customs identification; jewelry; amber; customs; кафедра експертизи харчових продуктів