Романова, Зоряна МиколаївнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичЗубченко, Віктор СергійовичСамоловова, А.2013-04-102013-04-102008Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, В. С. Зубченко, А. Самоловова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 24. - С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7403Використання нової хмелевої сировини у пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів із оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками. Use of new materials hop in brewing beer give you the highest quality of different varieties and optimizing specific bitterness, aroma and taste, as well as with different physicochemical characteristics.Keywords: hmelepreparat, the magnitude of bitterness, polyphenols, isomerized extract.otherхмелепрепаратвеличина гіркотиполіфенолиізомеризований екстрактhmelepreparatamount of bitternesspolyphenolsisomerized extractкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінніArticle