Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні - Романова, Зоряна Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Зубченко, Віктор Сергійович; Самоловова, А. (My University, 2008)
Використання нової хмелевої сировини у пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів із оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками. Use of new materials hop in brewing beer give you the highest quality of different varieties and optimizing specific bitterness, aroma and taste, as well as with different physicochemical characteristics.Keywords: hmelepreparat, the magnitude of bitterness, polyphenols, isomerized extract.
Keywords: хміль; гіркота хмелю; ізогумулон; ізомеризований екстракт хмелю; hop; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства