Тертишна, Юлія П.Бабаєв, ОлександрКорнелюк, ДмитроШаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег Олександрович2014-06-162014-06-162014Визначення фізико-хімічних показників крупів / Ю. П. Тертишна, О. Бабаєв, Д. Корнелюк, О. І. Шаповаленко, О. О.Євтушенко // Тези доповідей : Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 80 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів НУХТ, 10 – 11 квітня 2014. - К. : НУХТ. - 2014. - Ч. 1. – С. 272 –273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15216В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу і фізичних властивостей крупів. Заслуговують на увагу суміші круп’яних продуктів з кремнієм. At the heart of abstract is using the cereals chemical composition and physical characteristics. Special attention deserve mixtures of cereals with silicon.uk-UKкрупихімічний складфізичні властивостікремнійcerealschemical compositionphysical characteristicssiliconкафедра технології зберігання і переробки зернаВизначення фізико-хімічних показників крупів