Ліманська, Наталія Володимирівна2024-11-262022Ліманська, Н. В. Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві / Н. В. Ліманська // Гіротехнології, навігація і керування рухомими об'єктами : матеріали науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, 9 грудня 2022 р. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45923У роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.The paper examines the strategy of preventing repairs of production lines at bakery enterprises. It includes a system of collecting and processing information about the reliability of technological equipment. The work also considers the assessment of the level of reliability of the equipment depending on the types of production. For this purpose, it is proposed to use monitoring of equipment in conditions of continuous production of products.ukкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекинадійність обладнанняхлібокомбінатметодиequipment reliabilitybakerymethodsТипи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємствіThesishttps://orcid.org/0000-0002-7000-9452