Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві - Ліманська, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
У роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.

The paper examines the strategy of preventing repairs of production lines at bakery enterprises. It includes a system of collecting and processing information about the reliability of technological equipment. The work also considers the assessment of the level of reliability of the equipment depending on the types of production. For this purpose, it is proposed to use monitoring of equipment in conditions of continuous production of products.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; надійність обладнання; хлібокомбінат; методи; equipment reliability; bakery; methods