Мігулько, О. О.Бондар, Наталія Петрівна2013-11-072013-11-072012Мігулько, О. О. Гіпоалергенний ресторан / О. О. Мігулько, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 127-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11085Розглянуто фактори,що викликають харчову алергію, запропоновано гіпоалергенне меню. The factors that trigger food allergies have been viewed. Hypoallergenic menu has been proposed.uk-UKхарчова алергіяdietary allergyдієтаdietкафедра готельно-ресторанної справиГіпоалергенний ресторанThesis