Якість як невід'ємна складова конкурентоспроможності молочної продукції - Євсєєва, Ірина Василівна (My University, 2014)
Якість - необхідна складова існування продукції та забезпечення можливості її конкурування на ринку. Під якістю ми розуміємо наявність певного набору необхідних характеристик для відповідності продукції потребам споживачів та можливості задоволення їх зростаючих вимог. Quality - a necessary part of existence and providing opportunities to compete in the market. When we understand the quality of the presence of a specific set of features needed to meet production needs and opportunities to meet their growing demands.
Keywords: якість; молочна продукція; конкурентоспроможність; quality; dairy products; competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту