Метод знезараження води ультрафіолетовим випромінюванням - Якубенко, Валерія Євгеніївна; Танчик, Ренат Сергійович; Іванов, Олександр Андрійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій Володимирович (My University, 2017)
Знезараження води УФ-випромінюванням – безпечний, економічний та ефективний спосіб дезінфекції, особливо у випадках, коли обсяг оброблюваної води невеликий.
Keywords: УФ-випромінювання; знезараження води; UV radiation – safe; water disinfection; кафедра фізики та професійної безпеки