Чайно-трав'яна суміш "Єгипетська квітка" (Патент на корисну модель № 131274) - Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В основу корисної моделі було поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model was based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of use of synthetic flavors and flavor enhancers.
Keywords: чайно-трав'яна суміш; tea-grass mixture; ехінацея; горобина; echinacea; rowan; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції