Горобець, Вадим Юрійович2023-04-182023-04-182023Горобець, В. Ю. Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вадим Юрійович Горобець ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 153 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40200otherкафедра експертизи харчових продуктівкритичні контрольні точкинебезпечні факторим’ясокомбінатсистема безпечностіковбаса кров’янаплан НАССРопераційні програми передумовиУдосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019Other