Пасічний, Василь Миколайович2013-03-012013-03-012007Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6648У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. Can food In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE.otherтехнологіяшинкові консервистабілізатори рНбуферна ємністьгідроколоїдиексудативне м’ясоtechnologyham can foodregulators of рНbuffer capacityhydrocolloidsexudative meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНові види комбінованих шинкових консервівArticle