Березюк, Анна СергіївнаЛисенко, Ірина СергіївнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаПешук, Людмила Василівна2016-08-162016-08-162016Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетів / А. С. Березюк, І. С. Лисенко, О. Є. Москалюк, Л. В. Пешук // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького : матеріали Міжнародної конференції, 12-13 травня 2016 р. - Л. : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2016. - Ч. 3. – С. 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23967Технологія виробництва паштетів передбачає використання різноманітних за своїми властивостями видів сировини тваринного і рослинного походження, що визначає різноманіття застосовуваних способів обробки. На цій підставі при розробці рецептур паштетів були використані функціональні інгредієнти рослинного походження, вибір яких обумовлено добовою потребою людського організму. Technology of production of pastes involves the use of various properties of raw materials of animal and vegetable origin, which determines the diversity of the used methods of processing. On this basis, when developing formulations of pastes were used, the functional ingredients of plant origin, which is due to the daily need of human organism.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетирослинні інгредієнтирецептураpateherbal ingredientsrecipeВикористання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетівOther