Проблеми визначення рівня в випарних апаратах - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2018)
Через конденсацію водяної пари відбувається зменшення концентрації цукрового розчину в буйковій камері. Оскільки густина цукрового розчину вища, аніж води рівень в буйковій камері зростає. Надані практичні рекомендації. Due to the condensation of water vapor, the concentration of the sugar solution in the buoy chamber decreases. Because the density of the sugar solution is higher than the water level in the buoy chamber increases. Practical recommendations are provided.
Keywords: цукрове виробництво; рівень розчину; буйкових камера; sugar production; solution level; displacer camera