Штангеєв, Костянтин Остапович2019-11-202019-11-202018Штангеєв, К. О. Проблеми визначення рівня в випарних апаратах / К. О. Штангеєв // Цукрова галузь : науково-інформаційний вісник. – 2018 - № 11. - С. 3-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30311Через конденсацію водяної пари відбувається зменшення концентрації цукрового розчину в буйковій камері. Оскільки густина цукрового розчину вища, аніж води рівень в буйковій камері зростає. Надані практичні рекомендації. Due to the condensation of water vapor, the concentration of the sugar solution in the buoy chamber decreases. Because the density of the sugar solution is higher than the water level in the buoy chamber increases. Practical recommendations are provided.uk-UKцукрове виробництворівень розчинубуйкових камераsugar productionsolution leveldisplacer cameraПроблеми визначення рівня в випарних апаратахArticle