Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2018-05-142018-05-142017Рубанка, К. В. Дослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кави / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно ресторанного бізнесу, економік и та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 2 квітня, 2017 р. — Харків : ХДУХТ, 2017. — С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27410В роботі представлено вплив полікомпонентної суміші рослинних екстрактів на основі кави на піноутворюючу здатність мусів. Надані рекомендації що до умов приготування мусів.кафедра технології консервуваннякавамусрослинні екстрактипіноутворююча здатністькофемусспенообразующая способностьcoffeemoussefoaming abilityДослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кавиThesis