Дослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кави - Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2017)
В роботі представлено вплив полікомпонентної суміші рослинних екстрактів на основі кави на піноутворюючу здатність мусів. Надані рекомендації що до умов приготування мусів.
Keywords: кафедра технології консервування; кава; мус; рослинні екстракти; піноутворююча здатність; кофе; мусс; пенообразующая способность; coffee; mousse; foaming ability