Ризики в антикризовому управлінні - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2007)
Розглянуто ризики в антикризовому управлінні, види ризиків у системі антикризового управління. Considerate the risk in anti-crisis management, kind risk in system anti-crisis management.
Keywords: антикризове управління; кризові явища; anti-crisis management; кафедра фінансів