Горнило наукової роботи як важливий фактор виховання майбутнього спеціаліста і підвищення ефективності освіти - Кадомський, Сергій Віталійович; Шуляк, Сергій Олексійович (My University, 2013)
Розглянуто проблема втрати актуальності окремих напрямків освіти внаслідок економічних криз, необхідність постійної перебудови освіти та освітянських технологій, швидкої інтеграції до всесвітньої системи освіти з метою опанування новітніх технологій навчання. методика постійного виховання студентської молоді досвідченими викладачами та кураторами. We consider the problem of loss of relevance of individual areas of education due to the economic crisis, the need for constant adjustment of education and educational technology, rapid integration to the world of education to master new learning technologies. method of continuous education of students experienced teachers and tutors.
Keywords: освіта; education; фактор; factor; спеціаліст; specialist; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв