Дослідження впливу первинних похибок та зазорів на точність дозування - Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2010)
Виконано дослідження впливу на величину систематичної похибки дозування зазорів у елементах запірних пристроїв, технологічних неточностей розмірів та форми взаємного розташування елементів кінематичних пар і ланок приводу дозатора. Research of influence on the size of systematic error dosage the gaps in the elements of plug-forming devices, technological inaccuracies of sizes and location of the elements in kinematics pair in the drive of metering device.
Keywords: дозатор; точність дозування; систематична похибка; первинні похибки; в’язкі продукти; точность дозирования; metering device; exactness of dosage; systematic error; primary errors; viscid products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки