Сичик, Мирослав Валерійович2021-10-112021-10-112021Сичик, М. В. Проект відділень підготування та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умового спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних способів отримання бражки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мирослав Валерійович Сичик ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2021. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35973otherкрохмалевнісна сировинабардадріжджіферментні препаратиетиловий спирткафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділень підготування та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умового спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних способів отримання бражкиOther