Роль людського чинника при розробленні маркетингового комплексу підприємств сфери послуг - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2015)
Розглядаються роль та складові елементу «люди» в маркетинговому комплексі підприємств сфери послуг. The role and components of element "People" in the marketing mix of service enterprises are examined.
Keywords: послуга; людський чинник; комплекс маркетингу; service; human factor; marketing mix