Моделі для оцінки ефективності використання фінансових ресурсів підприємства - Баранюк, Вікторія Юріївна (My University, 2014)
Однією з важливих проблем дослідження фінансових ресурсів підприємств є оцінка ефективності їх функціонування. One of the important problems of research funds business is to assess their effectiveness.
Keywords: ефективність; фінансові ресурси; efficiency; financial resources