Пелехова, Любов СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2012-04-262012-04-262012Пелехова, Л. С. Софора японська як джерело антиоксидантів для олієжирової промисловості / Л. С. Пелехова, С.І. Усатюк // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 25 квітня 2012. - Харків : 2012. - С. 92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1020У статті розглянуто можливість продовження терміну зберігання рослинних олій збагаченням їх біологічно активними речовинами софори японської. The possibility of expiration date prolongation of vegetable oils enriched by Sophora japonica biologically active compounds is considered in the article .uk-UKсофора японськарослинні оліїтермін придатностіsophora japonicavegetable oilsexpiration dateкафедра експертизи харчових продуктівСофора японська як джерело антиоксидантів для олієжирової промисловостіThesis