Аналіз густини та в’язкості робочих газів в малорухомому шарі зерна - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2017)
В роботі викладено результати теоретичних досліджень впливу перемінного аеродинамічного опору шару зерна і температури та вологовмісту робочих газів на їх густину та в’язкість. Перемінний вплив параметрів робочих газів на інтенсивність теплообміну в шарі зерна товщиною від 0,2 до 0,3 м. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах. The results of theoretical researches of influence of variable aerodynamic resistance of layer of grain and temperature are in-process expounded and to content of moisture of working gases on their closeness and viscidity. Variable influence of parameters of working gases on intensity of heat exchange in the layer of grain in from 0,2 to 0,3 м. thick Results can be drawn on in scientific and practical spheres.
Keywords: сушіння; зерно; теплота; інтенсифікація тепло і вологообміну; зневоднення; повітря; сушильні гази; drying; dehydration; grain; warmth; intensification of heat exchange; drying gases; air; кафедра технології зберігання і переробки зерна