Руська національна філософія: витоки, етапи розвитку, специфіка. Короткі нариси - Кітов, Микола Григорович (My University, 2001)
У тексті лекції автор аналізує виникнення, основні етапи та специфічні ознаки руської національної філософії.

The author in the text of the lecture analyzes the main stages and specific features of Russian national philosophy.
Keywords: месіанізм; філософія; варяги; міфологема; орусачення; кафедра гуманітарних дисциплін