Психологічні аспекти впливу реклами солодощів на споживачів - Скітович, Діана; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2026)
Реклама шоколаду і цукерок спрямована на емоційний вплив на споживача, оскільки ці продукти асоціюються із задоволенням, святом, ностальгією та позитивними емоціями. Психологічні прийоми, що використовуються в рекламних кампаніях, допомагають сформувати стійкий образ бренду, викликати бажання придбати продукт та зміцнити лояльність споживачів. Одним із ключових факторів впливу є асоціативне мислення. Бренди намагаються викликати в пам’яті споживачів приємні образи, які пов’язуються з шоколадом чи цукерками.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама солодощів; психологія реклами; емоційний тригер