Байда, АндрійПольовик, Володимир Вікторович2014-12-052014-12-052014Байда, А. Використання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробів / Андрій Байда, Володимир Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 431-433.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19082Основною перевагою порошкоподібних продуктів є їх швидка відновлюваність при доданні 80-90% рідини. Вони мають велику питому поверхню і відзначаються високою водопоглинальною спроможністю, яка в основному залежить від гідрофільності пектину, клітковини, їх здатності до набухання, структуроутворення. The main advantage of powder products is their fast recoverability when adding 80-90% liquid. They have a large surface area and are characterized by high vodopohlynalnoyu power, which mainly depends on the hydrophilic pectin, cellulose, their ability to swell, structure.uk-UKпорошкоподібні продуктиpowder productsпектинpectinтехнологія харчуванняfood technologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробівOther