Прибильський, Віталій ЛеонідовичМаринченко, Віктор ОпанасовичПідгорський, Валентин СтепановичКоваленко, Надія КонстянтинівнаГригоров, Юрій Григорович2012-12-272012-12-271993Патент 24904 UA, МПК 6 С 12 С 3/00 Спосіб виробництва квасу / Прибильський В. Л., Маринченко В. О., Підгорський В. С., Коваленко Н. К., Григоров Ю. Г. ; заявник Український державний університет харчових технологій. — № 97063366 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 06.10.98https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5088Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами. Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.otherчиста культура дріжджівpure culture yeast kvas swortквасне сусломолочнокислі бактеріїквасзброджуваннякупажуванняlacticacid bacteriakvassfermentationblendingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)Other