Рябченко, Наталія Олександрівна2013-12-052013-12-052010Рябченко, Н. О. Використання сироватки при виробництві розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. пр. ДонНУЕТ. - 2010. – Вип. 23. - С. 261–266.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11810У статті розглянуто питання доцільності використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів. Проаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. The article reviews the rationale for the use of whey in the production of the pickled cheeses. Analyzed the impact of brine, with the use of serum, change in mass of cheeses and organoleptic characteristics during storage.uk-UKрозсільний сирсироваткасироваткові білкиказеїнрозсілpickled cheesewheywhey proteincaseinbrineкафедра експертизи харчових продуктівВикористання сироватки при виробництві розсільних сирівArticle