Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаНємчик, Тетяна Михайлівна2016-08-302016-08-302012Патент 70330 UA, МПК А23С 23/00 (2012.01) Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною / Грек О. В., Тимчук А. В., Нємчик Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201112906 ; заявл. 02.11.2011 ; опубл. 11.06.2012, Бюл. № 11, 2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23997Спосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною, який включає підготовку молока, його ультрафільтрацію, резервування молочного концентрату, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження, фасування, заквашування, пакування, маркування, сквашування, охолодження, дозрівання, реалізацію, який відрізняється тим, що перед гомогенізацією в молочний концентрат вносять суміш білкового концентрату та клітковини в кількості 5-10 % до маси молочного концентрату, причому суміш білкового концентрату, отриманого з пермеату його ультрафільтрацією та клітковини в кількості 2-4 % до маси суміші піддають тепловій обробці.uk-UKсир м'який з клітковиноюмолочний концентратклітковинаsoft cheese with fibermilk concentratecelluloseкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиру м'якого з клітковиною (Патент на корисну модель № 70330)Technical Report