Мачужак, Марія Михайлівна2024-03-272024-03-272023Мачужак, М. М. Проект цеху переробки винограду для отримання виноматеріалів для вина десертного кріпленого типу Кагор з використанням сучасного обладнання потужністю 2 тис. т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мачужак Марія Михайлівна ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 62 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42298ukвиноградм’язгапідігрівфенольні речовиниспиртуваннядесертні кріплені винаКагоркафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для отримання виноматеріалів для вина десертного кріпленого типу Кагор з використанням сучасного обладнання потужністю 2 тис. т винограду за сезонOther