Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії - Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2012)
Представлено результати експериментальних досліджень з розроблення методики для визначення загальної антиоксидантної активності рослинних олій. The results of experimental researches concerning development of method for the determination of total antioxidant activity of vegetable oils are presented.
Keywords: методика; method; антиоксидант; рослинна олія; antioxidant; vegetable oil; кафедра експертизи харчових продуктів