Клименко, Михайло МиколайовичВіннікова, Людмила ГеоргіївнаБереза, Іван ГригоровичГончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичБаль-Прилипко, Лариса ВацлавівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаБуша, Олексій ОлексійовичТкаченко, Катерина Деміївна2018-04-252018-04-252006Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник / М. М. Клименко, Л. Г. Віннікова, І. Г. Береза та ін. ; за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освіта, 2006. - 640 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27193Подано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтваринництвом’ясо та м’ясні продуктизабійanimal husbandryslaughtermeat and meat productsТехнологія м’яса та м’ясних продуктів : підручникBook