Полумбрик, Максим ОлеговичЧебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаАнтонюк, Олена Володимирівна2014-11-072014-11-072014Полумбрик, М. О. Молоко як джерело заліза, зв'язаного білками / М. О. Полумбрик, Х. В. Омельченко, О. В. Антонюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 313.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18069Збагачення харчових продуктів є поширеним методом, що використовують для доставки важливих мінералів в необхідних кількостях для споживача. Через хімічну реакційну здатність мінералів в збагачених продуктах виникає багато технологічних проблем. Enrichment of food is a common method used for delivery of essential minerals in adequate quantities for the consumer. Because of the chemical reactivity of minerals in fortified foods, there are many technological problems.otherмінералиспоживачмолокоmineralsmilkconsumerкафедра екології та екоменеджментукафедра харчової хіміїМолоко як джерело заліза, зв'язаного білкамиOther