Рашевська, Тамара ОлексіївнаГончаров, Георгій ІвановичПодковко, Оксана Анатоліївна2021-03-242021-03-242013Рашевська, Т. О. Масляна паста з порошком із червоного столового буряка / Т. О. Рашевська, Г. І. Гончаров, О. А. Подковко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 53. – С. 7–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33075У статті досліджено вплив комплексу рослинних харчових добавок, підібраного на основі аналізу літературних даних, на структуру і консистенцію масляної пасти. Встановлено доцільність використання порошку із червоного столового буряка, насіння льону та інуліну у складі масляної пасти. According to the analysis of literature data was selected complex of plant food supplements, which is composition of the butter paste. Researched the effect of the complex on the structure and consistence of the butter paste. Established the expediency of using a red beet powder, flax seeds and inulin into the composition of the butter paste.otherbutter pastered beet powderflax seedsinulinstructureconsistenceмасляна паста, порошок із червоного столового буряка, насіння льону, інулін, структура,консистенціякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМасляна паста з порошком із червоного столового бурякаArticle