Динаміка параметрів робочих газів в малорухомому шару зерна - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2017)
В роботі викладено результати теоретичних досліджень впливу енергії течії робочих газів на інтенсивність тепло-вологообміну міжфазових середовищ. Діапазон перемінних параметрів швидкості та температури робочих газів прийнято для виробничих параметрів функціонування сушарок. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах. The results of theoretical researches of influence of energy of flow of workings gases are inprocess expounded on intensity heat- exchange of moisture of line-to-line environments. The range of in-out parameters of speed and temperature of workings gases is accepted for the production parameters of functioning of dryers. Can be drawn on results in scientific and practical spheres.
Keywords: сушіння; зерно; теплота; інтенсифікація тепло і вологообміну; сушильні гази; повітря; зневоднення; drying; grain; air; warmth; intensification of heat exchange; drying gases; dehydration