Національний університет харчових технологій2016-10-212016-10-212016Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 11–13 жовтня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – 51 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24454Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». Розглянуто проблеми застосування мембранних технологій в переробній та харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій в харчовій промисловості; розробка та застосування полімерних та керамічних мембран в харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій в підготовці питної води та в очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній та харчовій промисловості. The publication contains materials of International Scientific Conference "Membrane processes and equipment in the food technology and engineering." The problems of the use of membrane technology in processing and food industry: theoretical principles of membrane application technology in the food industry; development and application of polymer and ceramic membranes in the food industry; modern equipment implementation of membrane processes; the use of membrane technology in preparation of drinking water and industrial wastewater treatment. Intended for scientists, researchers and engineers workers engaged definite problems in the processing and food industry.otherмембранні процесиобладнанняхарчові технологіїінженеріяmembrane processesequipmentfood technologyengineeringМембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженеріїBook