Tsygankov, SergiiUshkarenko, ViktorGrek, OlenaTymchuk, AllaPopova, InnaChepel, NataliaOnopriichuk, OlenaSavchenko, Alexander2019-04-222019-04-222018Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development / S. Tsygankov, V. Ushkarenko, O. Grek, А. Tymchuk, I. Popova, N. Chepel, O.Onopriichuk, O. Savchenko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 6. – P. 46–53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29045Метою роботи було розроблення методів дослідження впливу крупи манної та екструдованої на якісні та кількісні показники сумішей з молочно-білковими концентратам в циклі заморожування – розморожування. Отримані результати досліджень вказують на ефективність запропонованих методів для визначення показників білково-рослинних сумішей після розморожування. Вимірювання кількісних показників можуть бути використані для ефективного корегуванню втрат маси концентратів. Ключові слова: продукти переробки зернових; розморожування; молочно-білкові суміші; кріоскопічна температура; колагенвмісний інгредієнт.enпродукти переробки зерновихрозморожуваннямолочно-білкові сумішікріоскопічна температураproducts of grain processingdefrostmil-protein mixturescryoscopic temperatureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра харчової хіміїDetermination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters developmentArticle