Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development - Tsygankov, Sergii; Ushkarenko, Viktor; Grek, Olena; Tymchuk, Alla; Popova, Inna; Chepel, Natalia; Onopriichuk, Olena; Savchenko, Alexander (My University, 2018)
Метою роботи було розроблення методів дослідження впливу крупи манної та екструдованої на якісні та кількісні показники сумішей з молочно-білковими концентратам в циклі заморожування – розморожування. Отримані результати досліджень вказують на ефективність запропонованих методів для визначення показників білково-рослинних сумішей після розморожування. Вимірювання кількісних показників можуть бути використані для ефективного корегуванню втрат маси концентратів. Ключові слова: продукти переробки зернових; розморожування; молочно-білкові суміші; кріоскопічна температура; колагенвмісний інгредієнт.
Keywords: продукти переробки зернових; розморожування; молочно-білкові суміші; кріоскопічна температура; products of grain processing; defrost; mil-protein mixtures; cryoscopic temperature; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра харчової хімії