Селезньова, Дар’я Владиславівна2022-10-132022-10-132022Селезньова, Д. В. Розроблення рецептур кулінарної продукції з використанням топінамбура для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Владиславівна Селезньова ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2022. – 206 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38113otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтопінамбуркарпачовінегреткрем-супзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурасхема технологічногопроцесухолодний цехтехнологічні лініїРозроблення рецептур кулінарної продукції з використанням топінамбура для ресторану першого класуOther