Іванишина, Катерина МиколаївнаРубанка, Катерина Володимирівна2022-10-042022-10-042022Іванишина, К. Дослідження мікроструктури шоколадних мусів швидкого приготування / К. Іванишина, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч 1. – С. 175https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38017Робота присвячена встановленню кількості сорбірбінової кислоти, яку необхідно застосувати для подовження терміну зберігання картопляної мезги. Представлено вплив сорбінової кислоти на кислотність мезги. Надані рекомендації, щодо дозування сорбінової кислоти. The thesis is dedicated to determining the amount of sorbic acid that must be used to extend the shelf life of potato pulp. The effect of sorbic acid on pulp acidity is presented. Recommendations are provided for the dosage of sorbic acid.otherкафедра технології консервуваннямус шоколаднийкакао порошокпінаструктураchocolate moussecocoa powderfoamstructureДослідження мікроструктури шоколадних мусів швидкого приготуванняThesis