Дослідження мікроструктури шоколадних мусів швидкого приготування - Іванишина, Катерина Миколаївна; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2022)
Робота присвячена встановленню кількості сорбірбінової кислоти, яку необхідно застосувати для подовження терміну зберігання картопляної мезги. Представлено вплив сорбінової кислоти на кислотність мезги. Надані рекомендації, щодо дозування сорбінової кислоти. The thesis is dedicated to determining the amount of sorbic acid that must be used to extend the shelf life of potato pulp. The effect of sorbic acid on pulp acidity is presented. Recommendations are provided for the dosage of sorbic acid.
Keywords: кафедра технології консервування; мус шоколадний; какао порошок; піна; структура; chocolate mousse; cocoa powder; foam; structure