Технологічне обладнання галузі : практикум (Частина 2) - Прохоров, Олександр Миколайович (Прохоров, О. М. Технологічне обладнання галузі : практикум для студ. спец.6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" денної та заочної форми навч. напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія". Ч.2 / О. М. Прохоров. - Київ : НУХТ, 2010. - 77 с., 2009)
Підготовка студентів до виробничо-технологічної проектно-конструкторської й наукової діяльності, яка пов'язана з експлуатуванням і обслуговуванням машин, використанням знань отриманих при вивченні фундаментальних і загально професійних дисциплін для рішення інженерних задач.
Keywords: солодовня; сушарка солодова; розварювання зерна; заторний апарат; обладнання бродильних виробництв; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв