Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаБондар, Микола ВасильовичКосіковський, Назар ВасильовичСіжко, Дмитро Олегович2021-03-232021-03-232020Патент на корисну модель № 143984 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Бондар М. В., Косіковський Н. В., Сіжко Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 2020 01229 ; заявл. 25.02.2020 ; опубл. 25.08.2020 ; Бюл. № 16, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32979Склад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.otherморозивосухий знежирений молочний залишокспиртова настоянкаice creamdry skim milk residuealcohol tinctureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСклад морозива (Патент на корисну модель № 143984)Technical Report