Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984) - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро Олегович (My University, 2020)
Склад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.
Keywords: морозиво; сухий знежирений молочний залишок; спиртова настоянка; ice cream; dry skim milk residue; alcohol tincture; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства