Стратегічне управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства - Розе, Олександр Анатолійович; Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2014)
Під впливом зростаючої внутрішньої і зовнішньої конкуренції інвестиції та інновації стають найважливішим елементом управління на підприємстві. Нові ідеї і продукти, прогресивні технології та організаційні рішення все більшою мірою визначають успіх підприємницької діяльності, забезпечують виживання і фінансову стабільність підприємств. Under the influence of increasing domestic and foreign competition, investment and innovation are important in managing the company. New ideas and products, advanced technologies and organizational solutions increasingly determine the success of business activities, provide financial stability and survival of enterprises.
Keywords: прогресивні технології; advanced technologies; підприємницька діяльність; entrepreneurship; стратегічне управління; strategic management; кафедра готельно-ресторанної справи