Проблеми розвитку транспортного забезпечення у сфері зовнішньоекономічної діяльності України - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2011)
Розглядаються проблеми та перспективи розвитку транспортного забезпечення в сфері зовнішньоекономічної діяльності України. The problems and perspectives of transport development insurance in the sphere of external economic activity of Ukraine are examined.
Keywords: транспортне забезпечення; зовнішньоекономічна діяльність; стан транспортних засобів; transport insurance; external economic activity; condition of transport assets; кафедра маркетингу