Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2012-12-182012-12-182008Страшинський, І. М. Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4556Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.otherтехнологіятехнологияtechnologyм’ясні системифосфатирентгенофазовий аналізмясные системыфосфатырентгенофазовий аналізmeat systemsphosphatesX-ray analysisкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЕфективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництвіArticle