Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві - Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович (My University, 2008)
Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.
Keywords: технологія; технология; technology; м’ясні системи; фосфати; рентгенофазовий аналіз; мясные системы; фосфаты; рентгенофазовий аналіз; meat systems; phosphates; X-ray analysis; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів