Використання дикорослої сировини в технології макаронних виробів - Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2015)
Макаронні вироби є широко вживаними і популярними продуктами харчування в Україні і світі. Проте, вони є незбалансованим продуктом за хімічним складом, оскільки пересичені вуглеводами (містять близько 70 % крохмалю) і збіднені на білок (9...10 %), містять низький вміст вітамінів, мінеральних речовин. Pasta is commonly used and popular food in Ukraine and the world. However, they are a product of unbalanced chemical composition as supersaturated carbohydrates (containing about 70% starch) and depleted protein (9 ... 10%) have low content of vitamins, minerals.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; харчова цінність; дикоросла сировина; макаронні вироби; raw wild; nutritional value; pasta