Голікова, Тетяна Петрівна2016-03-292016-03-292015Голікова, Т. П. Використання дикорослої сировини в технології макаронних виробів / Т. П. Голікова // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22601Макаронні вироби є широко вживаними і популярними продуктами харчування в Україні і світі. Проте, вони є незбалансованим продуктом за хімічним складом, оскільки пересичені вуглеводами (містять близько 70 % крохмалю) і збіднені на білок (9...10 %), містять низький вміст вітамінів, мінеральних речовин. Pasta is commonly used and popular food in Ukraine and the world. However, they are a product of unbalanced chemical composition as supersaturated carbohydrates (containing about 70% starch) and depleted protein (9 ... 10%) have low content of vitamins, minerals.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справихарчова цінністьдикоросла сировинамакаронні виробиraw wildnutritional valuepastaВикористання дикорослої сировини в технології макаронних виробівOther