Влодарчик, Тетяна Вікторівна2014-11-272014-11-272014Влодарчик, Т. В. Основні напрямки інноваційного розвитку готельної індустрії / Т. В. Влодарчик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХ І столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 494-496.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18762Інформаційна доступність сучасних засобів розміщення, призводить до двоякого результату: з одного боку, готель стає максимально відкритим і доступним для потенційного клієнта, з іншого, подібна відкритість призводить до швидкого копіювання новинок в управлінні конкурентами. У подібній ситуації конкурентну боротьбу можуть виграти тільки готелі, що постійно застосовують інноваційний підхід до управління. Information availability of modern accommodation, the result of two causes: on the one hand, the hotel is the most open and accessible to potential customers on the other, such transparency leads to rapid downloading of new competitors in the administration. In this situation, the competition can be won only hotels that are constantly used an innovative approach to management.інноваціїменеджментпослугаinnovationmanagementserviceкафедра туристичного та готельного бізнесуОсновні напрямки інноваційного розвитку готельної індустрії