Інноваційна технологія пюреподібних перших страв - Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна (My University, 2016)
В статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату. The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.
Keywords: технологія; тechnology; суп-пюре; soup; кулінарний напівфабрикат; culinary semi-finished product; кафедра готельно-ресторанної справи