Пушка, Ольга СергіївнаВасиленко, Вікторія Сергіївна2018-02-022018-02-022016Пушка, О. С. Інноваційна технологія пюреподібних перших страв / В.С. Василенко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : IX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю, 30 вересня -2 жовтня 2016 р. : тези доп. – Одеса : ОНАХТ, 2016. - С. 107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26641В статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату. The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.uk-UKтехнологіятechnologyсуп-пюреsoupкулінарний напівфабрикатculinary semi-finished productкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційна технологія пюреподібних перших стравOther