Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаПасічний, Василь Миколайович2013-09-242013-09-242013Ющенко, Н. М. Контроль виробництва – запорука якості продукції тваринного походження / Н. М. Ющенко, В. М. Пасічний // Молочная индустрия. – 2013. – № 1. – С. 8-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9893Виробництво продуктів стабільно високої якості потребує системного підходу та контролю упродовж всього технологічного циклу. Визначення ряду показників вимагає використання високоточних інструментальних методів, реалізація яких потребує спеціально облаштованих лабораторій. Тому забезпечити надійний контроль виробництва можливо консолідацією зусиль державних служб, науковців, виробників та реалізаторів продукції. Production of stably high quality requires a systematic approach and control throughout the production cycle. Identification of number of indicators requires the use of high-precision instrumental methods, the using of which requires specially equipped laboratories. Therefore, it’s possible to ensure reliable control by consolidation of efforts of public services, researchers, manufacturers and distributors of products.otherякістьqualityпродукти тваринного походженняproducts of animal originпоказники якостіindicators of qualityпоказники безпекиindicators of safetyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівКонтроль виробництва – запорука якості продукції тваринного походженняArticle