Пристрій для відокремлення від твердих тіл більш важких домішок в потоці рідини (Патент на корисну модель № 40129) - Даценко, Микола Мефодійович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2009)
Пристрій для відокремлення від твердих тіл більш важких домішок в потоці рідини належить до харчової промисловості, зокрема до очищення коренеплодів (буряк, картопля) від важких домішок в бурякоцукровому, картоплекрохмальному, буряко- та картоплеспиртовому виробництвах. A device for separating heavier admixtures from solid bodies in liquid flow relates to food industry, in particular to cleaning tuberous roots (beet, potato) from heavy admixtures in sugar-beet, potato-starch, beet and potato-distilling productions.
Keywords: уловлювач; перфорований барабан; гідротранспортер; catcher; hydroconveyor; perforated drum; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування