Життя і творчість видатного режисера Леоніда Бикова - Буравченкова, Світлана Борисівна; Хижняк, Юлія В`ячеславівна (My University, 2017)
У роботі досліджено життєвий і творчий шлях видатного радянського кінорежисера, сценариста, кіноактора Леоніда Бикова.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; режисер Леонід Биков; кінооветское кино; радянське кіно; режиссер Леонид Быков; кино; советское кино; director Leonid Bykov; film; soviet cinema