Проблеми дотримання і вдосконалення технічного процессу виробництва ювелірних виробів - Григоренко, Інна Василівна (My University, 2009)
Вивчення впливу якість ювелірних виробів дефектів та недоліків, що виникають під час виробництва ювелірних виробів, їх аналіз та встановлення причинно-наслідкового зв’язку.
Keywords: ювелірні вироби; кафедра експертизи харчових продуктів