Драган, Олена Іванівна2015-06-152015-06-152015Драган, О. І. Соціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України / О. І. Драган // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21104Важливим аспектом наукових досліджень з проблеми удосконалення соціально-трудових відносин є необхідність вивчення передового досвіду у цій сфері з метою адаптації до функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. An important aspect of scientific research on the improvement of industrial relations is the need to study the best practices in this area in order to adapt to the operation of meat processing industry.otherм’ясопереробна галузьадаптаціяреалізаціяmeat processing industryadaptationrealizationкафедра економіки праці та менеджментуСоціально-трудові відносини на підприємствах м’ясопереробної галузі України